Scaling up

Na een succesvolle start van uw bedrijf is een volgende moeilijke stap, de doorgroei. Meer producten in het portfolio of in meer landen groei te creëren wordt vaak als strategie gehanteerd. Hierdoor ontstaan problemen door gebrek aan focus. Men verandert regelmatig van idee en voor het personeel is het onduidelijk hetgeen zij moeten doen en andere mensen moeten aansturen. Flexibiliteit is goed maar slaat vaak door in chaos. Voor YENTLY is het sleutelwoord > FOCUS Aandacht voor wat er werkelijk toe doet. Die welbekende stip aan de horizon. Goede focus scheelt veel dagelijks gedoe.

YENTLY helpt u bij inzicht te krijgen in vraagstukken zoals: hoe ik krijg mijn mensen mee? = groei maar zonder chaos = cashflow gericht = wat is het juiste idee en hoe implementeer ik dat = wat willen mijn klanten etc. etc.

YENTLY wil graag voor u een sparringpartner zijn en u een spiegel voorhouden. U en uw mensen ondersteunen naar een juiste focus op hetgeen wat belangrijk is en waar het succes te vinden valt.