Investeringen

Gebruikmakend van ons omvangrijke netwerk is YENTLY recent gestart met een besloten EXCLUSIEVE PROJECTEN MARKTPLAATS voor particulieren, ondernemers en projectontwikkelaars die op zoek zijn naar financiering. U wilt geld investeren in het verstrekken van leningen? Bent u op zoek naar rendement met aanvaardbaar risico? Door te investeren via YENTLY in zakelijke hypotheken heeft u een veilig alternatief voor het beleggen in aandelen en obligaties. U heeft het eerste recht op hypotheek waarmee u het vastgoed als onderpand heeft. In overleg tussen de partijen wordt het rentepercentage en de secundaire voorwaarden bepaalt. U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door uw vermogensbeheerder wanneer een interessant project wordt geïntroduceerd wat voldoet aan uw criteria.

Of bent u juist de persoon die een geldlening wil hebben? Na het succesvol doorlopen van onze selectieprocedure gaat YENTLY voor u aan de slag en brengen wij uw financieringsaanvraag onder de aandacht bij een exclusieve groep individuele investeerders. Uw financieringsaanvraag wordt strikt en vertrouwelijk behandeld en wordt alleen zichtbaar gemaakt bij de aangesloten vermogensbeheerders. De vermogensbeheerder benadert exclusief een investeerder welke voldoet aan de gestelde criteria. Zodra een match tot stand komt tussen u en de investeerder, begeleiden wij u tot en met de ondertekening van de aktes, HYPOTHEEK dan wel onderhands, en indien gewenst zijn er tevens oplossingen voor de langere termijn.

Bent u een investeerder, wilt u investeren, rendement halen met beperkt risico of bent u een ondernemer die investeerders zoekt. Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden.