YentlY

Missie & Visie

Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring als ondernemer (15 bedrijven), financiële expertise (bankwereld), uitgebreid netwerk van relaties (Zeeland, Rotterdam, Vlaanderen) van bedrijven en vermogensbeheerders in binnenland en buitenland kunnen wij onze medewerkers en klanten een oplossing bieden waar alle partijen beter van worden en zich verder mee kunnen ontwikkelen, direct dan wel op termijn. Dit duurzame ondernemerschap bieden wij en vragen wij aan ieder waar wij zaken mee doen. Dit geeft uiteindelijk het respect, plezier en tevredenheid voor ons allen.

Wie zijn wij

CEO

Rob Bergers

Rob is een ondernemer puur sang en is bijna 25 jaar nauw betrokken in de freelance markt en heeft in de loop van de jaren ondernemingen gebouwd en daarin de lead genomen. Deze ondernemingen waren met name gespecialiseerd in financiële interimmers en financiële dienstverlening, mede als gevolg van zijn accountancy achtergrond bij PricewaterhouseCoopers. Hij is overtuigd dat de markt voor freelancers een bewezen plek heeft veroverd in de arbeidsmarkt. Na in 2010 het merendeel van zijn bedrijven verkocht te hebben, gevolgd door onlangs de verkoop van Freelance.nl is hij betrokken bij diverse start-up’s maar met name bij de Scaling-up.

In zijn visie is de betrokkenheid en het samen delen met de mensen met wie hij werkt vaak het “geheim” van het succes.

Zo ook YentlY B.V. dit bedrijf wil mensen en bedrijven bij elkaar brengen waarbij transacties naar ieders gevoel een succes is. Het familiegevoel, ofwel erbij horen, is een belangrijk aandachtspunt met de mensen met wie hij het werk uitvoert maar ook het respect voor de klanten. Ook hier geldt het woord duurzaam. Ofwel ieder dient er richting de toekomst er beter van te worden. Door met directe en open relatie met de diverse partijen te werken houdt hij ook het plezier in hetgeen hij doet.

Door de huidige samenwerking met opnieuw jonge ondernemers brengt hij de ervarenheid, sterke interne organisatie, kennis van zaken, zorg dragen voor bewaking van focus en natuurlijk het plezier bij elkaar. Deze ingrediënten vormen de basis voor succesvolle samenwerkingen en realisatie van rendabele projecten.

Carrière

Na 11 jaar accountancy en 10 jaar bedrijfsleven is Rob in 1995 zelfstandig ondernemer geworden. Begonnen als interim manager in de automotive branche en vervolgens als 1 van de eerste in Nederland een start-up gemaakt met interim administrateurs. Met name gefocust op ervaren en senior administrateurs. Dit laatste bleek een groot succes en is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. in 1999 heeft hij zijn bedrijven verkocht aan PriceWaterHouseCoopers en is daar director/partner geworden in de consulting tak voor de interim professionals. Hij gaf daar mede leiding aan meer dan 600 professionals. In 2003, na de overname door IBM, is hij weer gestart als zelfstandig ondernemer. Met name door het binnenhalen en vertrouwen hebben in, in zijn ogen, sterke jonge ondernemers heeft hij allerlei (9) bedrijven, met focus op freelance en finance, met groot succes kunnen oprichten en opbouwen. Hierdoor konden zij bedrijven als Robeco, Cap Gemini, Unilever, ING, ABN, Vopak, KPN en Uniball-Rodamco als klant aan zich binden. In 2010 heeft Rob zijn ondernemingen verkocht, op 1 na n.l. Freelance.nl, welke in 2018 is verkocht. Rob is nu begonnen aan een nieuwe uitdaging in de vastgoed- en bedrijvenmarkt. Vanuit deze onderneming adviseert hij tevens bedrijven bij verdere doorgroei en bemiddelen zij in financieringen. Dit alles natuurlijk naast zijn grote passie: Golf.

Hobby’s

  • Golf
  • Skiën
  • Voetbal (coaching en training)
  • Hockey bestuur

Opleidingen

  • Nieuwland College in Schiedam
  • Spieringshoek Lyceum in Schiedam
  • Hogere Economische School in Rotterdam
  • NIVRA
  • Diverse interne opleidingen PriceWaterHouseCoopers

T 06-53431586

rbergers@yently.nl

Contact

info@yently.nl

K.v.K. nummer: 71896864 BTW nummer: NL858894099B01

Van Landschot Bankiers : IBAN NL78 FVLB 0225036770

Aanmelden / contactformulier