Vastgoed

Vanuit YENTLY ondersteunen wij u op de traditionele wijze van makelaardij. Wij verzorgen en ondersteunen u graag in de vorm van AANKOOPBEMIDDELING en VERKOOPBEMIDDELING gebruikmakend van onze vakkennis als makelaar en puttend uit een groot netwerk van potentiële klanten. Het proces van verkoop begint juist eerder: “we willen een nieuw huis”. Juist hier is het belangrijk dat u bij ons terecht kan voor een GRATIS WAARDEBEPALING. Want u denkt: “wat is mijn huis ongeveer waard” en omdat u bij het kijken naar een nieuwe woning altijd wilt weten: “hoeveel kan ik lenen”, helpen wij u ook aan inzicht in de mogelijke HOOGTE HYPOTHEEK.

Wij willen juist in het beginstadium met u meedoen en een toegevoegde waarde voor u zijn.

Daarnaast kunt u bij ons mede terecht voor een formele TAXATIE, benodigd voor de uiteindelijke financiering of ten behoeve van ondernemingsdoeleinden.

Bij YENTLY kunt u inzicht in het AANBOD van woningen en overige panden vinden met bijbehorende details. U bent vrij om uw pand op onze site te plaatsen tegen een zeer geringe vergoeding en bij realisatie van verkoop via ons verrekenen wij dit met onze commissie.

Tevens werken wij aan een EXCLUSIEVE PROJECTEN MARKTPLAATS, waarbij vanuit makelaars en projectontwikkelaars hun aanbod wordt weergegeven en vermogende particulieren en vermogensbeheerders hun interesse kunnen laten blijken.