Aankoop- verkoopbemiddeling

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de traditionele makelaardij. Op onze site vindt u diverse woningen en u kunt ook de gebruikelijke weg volgen via Google.

Maar wij willen juist met u meedenken vanaf het ontstaan van het idee. “ik wil mijn huis verkopen” of “we zijn toe aan verhuizen”. Dit op de bank of tijdens een etentje ontstane idee roept natuurlijk allerlei vragen op. Wat is mijn huis waard? Welk bedrag kan ik investeren in nieuwe woning. Juist vanaf dat moment wil YENTLY met u meedoen en meedenken. Door te beginnen met een GRATIS WAARDEBEPALING en samen te zitten voor het eerste gevoel hetgeen mogelijk is komen wij gezamenlijk tot de juiste uitgangspunten om te zoeken. Voor de stappen in het vervolgproces zoals begeleiding van de aankoop en mede de verkoop van uw woning zijn wij de specialisten die met u meedenken en meedoen. Door ons grote netwerk van collega’s en potentiële afnemers is de verkoop van uw woning in goede handen. Wij zijn een professionele makelaar maar waar wij uniek in zijn is juist het persoonlijke. De band die nodig is om de juiste keuzes te maken op basis van de juiste mogelijkheden.

Daarnaast kunnen ook de omstandigheden vragen om een nieuwe stap. Verhuizing naar andere gemeente, scheiding dan wel andere omstandigheden waardoor een stap naar een nieuwe woning noodzakelijk is of dat u alleen maar het huis wil verkopen. Juist in die omstandigheden heeft u ondersteuning nodig. Een zakelijke aanpak maar tevens een persoonlijke begeleiding. Vanuit ervaring weten wij wat het betekent als u deze stappen moet maken. YENTLY en haar initiatiefnemers zijn met name de aangewezen partners binnen dit toch al vaak emotionele en moeizaam proces.

Voor al deze zaken wil YENTLY voor u een toegevoegde waarde zijn!